Divatbemutatót tartottak a Gellértben

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével pályázatot írt ki, melynek célja az 1940-es, 1950-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe. A kiválasztott és legyártott pályamunkák egy nagyszabású fashion show keretén belül mutatkoztak be 2013. augusztus 29-én, a Gellért Fürdő hullámmedencéje felett épített látványos kifutón.


A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Sonia Produkciós Kft. szakmai együttműködésével 2013. május 1-jén pályázatot írt ki Gellért, a divat strandja! 2013 címmel. A pályázó feladata 2-3 darabos fürdőruha/strandkollekció megtervezése volt az 1940-es, 1950-es évek vonalvezetése, alapanyagai, színvilága felhasználásával szabad átiratban, a mai, kortárs divatba történő újraértelmezéssel. A pályázat célja a 1940-es, 1950-es évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

A programot a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszék hallgatóinak koncertje nyitotta meg. A modellcsapat összeállítása speciális volt, hiszen a professzionális modellek mellett a Széchenyi Bank FTC vízilabdacsapat tagjai alkalmi modellként vettek részt az eseményen. Kiegészítő fashion show programként a MAISON MARQUISE, illetve a PELSO brandek 2013-as beachwear capsule kollekcióit láthatta az esemény közönsége.

forrás:ÖS

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.