Dinó és Kalandpark Rezi

Dinó és Kalandpark Rezi

A Kék-túra útvonalon található Rezi kedvelt úti célja a természetkedvelőknek, és az itt található Dinó és Kalandpark Rezi a családos nyaralók is kirándulók számára is egyre népszerűbb program. A kalandpark az őshüllők korába és világába repíti a látogatókat, azonban az élethű állatok mellett számos kalandelem, és mini vidámpark is található. A belépőjegy megvásárlásával egész napos korlátlan használatú játékok és zsetonnal működő játékok vehetők igénybe.

Míg korábban Rezi neve a túrázók körében volt közismert, addig mára egyre népszerűbb a Balatonon nyaralók körében is. A község a Balaton közelében Keszthelytől kevesebb, mint tíz kilométerre fekszik, része a méltán híres Balatoni borvidéknek. A környéken nemcsak kiváló strandok találhatók, a Rezi vár romjai, és a Keszthelyi- hegység túrázásra alkalmas hegyi ösvényei izgalmas programot nyújtanak az aktív kikapcsolódás szerelemeseinek. A Dinó és Kalandpark a környező településektől alig pár kilométerre található: Keszthelytől 6, és Hévíztől is csak 3 km távolságra.

dinopark rezi

Dinó és Kalandpark Rezi látnivalói

A Dinópark lenyűgöző természeti környezetben, egy völgyben fekszik, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, busszal, vonattal egyaránt. A 23 hektáros parkban lévő mozgó, hangadásra is képes dinoszauruszok hitelesen ábrázolják az őshüllők világát. A kialakításuk tényszerű, kutatási munkákon alapul, és szinte kézzel foghatóan mutatják be a 230 millió évvel ezelőtti világot.

A kalandpark célja – a tájékoztatás, tapasztalás mellett – a felejthetetlen élményszerzés. Számtalan kaland és játékelem található, amelyek egész napos tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a különböző életkorú gyerekeknek. A park területén a látogatók egy kávézóban, és egy gyorsétteremben  vásárolhatnak különböző frissítőket, és nyáron kibővített szolgáltatások érhetők el.

A játék és ajándéksátorban dinoszaurusz játékok, ásványok és kézzel készült ékszerek, kerámiatárgyak vásárolhatók. A park szabadidős kirándulásra, csapatépítő tréningekre és osztálykirándulásra is alkalmas.

kalandpark rezi

Kalandpark attrakciói

A kalandpark elemei testsúly, testmagasság és életkor szerint vannak megjelölve.

Kötélpálya

Lecsúszópálya

Mászófal

A mászófalat csak gyermekek, az 51+9 pályaszakaszból álló kötélpályát felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják.

Egyéb attrakciók

A hatalmas területen lévő mini vidámparkban a dinók és az ügyességi elemek mellett számos szórakoztató élményelem is található:

 • fánk csúszdapálya
 • gyermek bocirodeó
 • lábbiliárd: 2 pályás billiárd foci
 • homokmarkoló
 • sétálódinók
 • nagykerekű happy car
 • csónakázó
 • gumiköteles ugráló
 • légvár
 • kisvasút
 • forgósorompó
 • trambulin gumiasztal
 • dinogolók
 • labdagömbök
 • csónakázótó
 • kincsmosó

dinopark kalandpark rezi

Nyitvatartás

A Dino-és Kalandpark Rezi egész évben minden nap nyitva tart.

Április 1-október 31 között:

Hétfő-péntek naponta: 09:00-17:00 között tart nyitva, hétvégén 09:00-18:00 között tart nyitva.

November 1-március 31 között:

Hétfő-vasárnap naponta: 10:00-15:00 között tart nyitva.

Jegyár

3 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Belépőjegy teljes árú: 4 500 Ft

Belépőjegy családi (legalább 1 fő 3 éven felüli gyermek, legfeljebb 2 felnőtt esetében): 4 000 Ft/fő

Belépőjegy 65 év felett: 3 000 Ft

Belépőjegy november 1-től (téliesítés idejére) egységesen: 2 500 Ft

A zsetonos játékok ára: 1 zseton 250 Ft. A belépőjeggyel korlátlanul használható játékok pontos listája a Dinopark oldalán a http://dinoparkrezi.com/arak/ alatt található meg.

Egyéb tudnivalók

November 1-től a játékelemek egy része téliesítésre kerül, az egyes játékelemek egész évben az időjárás függvényében üzemelnek. A park 14 éves korig (egyes játékok 18 éves korig) csak szülői felügyelet mellett használhatók. Biztonsági okok, vagy időjárás miatti bezárás estén díjvisszafizetésre nincs lehetőség. Igény szerint csoportoknak, privát rendezvényeknek – előzetes bejelentkezéssel – egyedi nyitvatartás igényelhető.

Elérhetőség

8373 Rezi, Ibolya u. 13. A bejárat Reziben a Rákóczi u. irányából érhető el.

Telefonszám: +3683/555 025

E-mail: info@dinoparkrezi.com  I Web: http://dinoparkrezi.com/

Fotók: dinoparkrezi.com

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.