d-beach-domonyvolgy

D-beach: Tengerparti hangulat, biztonságos fürdőzés Budapest közelében

A hosszan tartó kánikula miatt egyre többen keresnek felfrissülési lehetőséget a szabadvízeinknél.  Mielőtt bárhol csobbannánk, jó tudni, hogy súlyosan büntetést szabhatnak ki a nem kijelölt helyen történő fürdésért és megmártózásért is. A D-Beach könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is Budapestről, öt óra után kedvezményes úszójegy is váltható.

A folyamatos és hosszan tartó hőség miatt sokan keresnek enyhülést a vízpartokon, de sokan nincsenek tisztában sem a nem kijelölt helyen történő fürdés veszélyeivel, sem a súlyos büntetésre, amelyet megmártózásért is kiszabhatnak. A tilalom az úszóeszközökre is-így a sup deszkákra, gumimatracokra is vonatkozik.

d-beach domonyvölgy

A Domonyvölgyben lévő D-Beachre egyre többen érkeznek a nyári hőség miatt. A homokos, tengerparti hangulatú standon kiváló vízminőség, kellemes családias légkör várja a csobbanni vágyókat alig 30-40 percre Budapesttől, de tömegközlekedéssel is megközelíthető az Örs vezér térről.

A D-Beach különlegességét a hatalmas területű homokos plázs jelenti, amelynek egyes részén a pálmafák is tengerparti élményt sugallnak. Az egykori horgásztó ma népszerű a gyermekes családok a sekély víz ideális pancsolásra. A fiatalok körében is kedvelt a remek hangulatú létesítménye a Feketeszakáll kalózbár.

d-beach domonyvölgy

A D-Beach területén található játszótér, strandröplabda pálya strandfoci pálya. A fürdőzés mellett az árnyékot kedvelők számára is elegendő terület található, alig pár méterre a parttól 1500 m2-es liget került kialakításra. A napernyők ingyenesen használhatók, a napozóágyakért viszont fizetni kell.

A strandot akár késő délután is érdemes felkeresni, 17 óra után kedvezményes úszójegyek válthatók, a strand este 8 óráig tart nyitva. A jegyárak megtekinthetők a http://www.astrand.hu/arak.php oldalon.

Megközelítés

2182 Domonyvölgy, Fenyő u. 47.

Fotó: facebook.com

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.