Csobbanj Európával 2013

A Csobbanj EUrópával! egy az Európa Parlament által szervezett roadshow amely a nyár folyamán végiglátogatja a strandokat, hogy játékokkal, kvízekkel szórakoztassa a fürdőzőket, és közben hasznos tippeket adjon az Európai Unió nyújtotta lehetőségekről: utazásról, továbbtanulásról, munkavállalásról, céges pályázatokról, támogatásokról, nyugdíjakról…


Az idei év aktuális témái: A polgárok európai éve; a 2014-es európai parlamenti választások, Horvátország EU csatlakozása és az EU 2020 stratégia.

A Roadshow-t egy fotópályázat is kiegészíti, amelyen horvátországi utazást lehet nyerni a világ 10 legszebb vízesései közül az egyikhez, a Plitvicei tavakhoz.

A játék részletei:
Ha szívesen megnéznéd a családoddal, vagy barátokkal a festői Plitvicei-tavakat az EU-hoz idén csatlakozó Horvátországban?
Akkor menjetek ki a strandra és idézzétek meg az ezerarcú Európa egy emblematikus részletét és nyerjetek csoportos utazást!
Például

  • megformálhattok csoportosan egy híres épületet (pl. az Eiffel-tornyot) vagy akár az egyik tagország autójelzését, vagy
  • bemutathattok egy hagyományt, helyi jellegzetességet (pl. egy spanyol bikaviadalt).
A kevesebb lyukú kilenclyukú híd 🙂

Minél eredetibb az ötlet (vagy a megvalósítás), annál jobb, hiszen a „produkcióról” készült fotónak kell a legtöbb szavazatot gyűjtenie a turnusán belül*, hogy aztán a legnépszerűbb képek közül a tiéteket sorsoljuk ki a fődíjra!

Az 5. forduló csapata a Halászbástya megformálásával nyerte a fordulós versenyt.

Hova mehettek ma és következő héten?

7. turnus állomásai augusztus 4 – 10.-ig

  • 2013 augusztus 4. – Kiskunmajsa, Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő
  • 2013 augusztus 7., Szerda – Dunaújvárosi szabadstrand
  • 2013 augusztus 8., Csütörtök – Jászberény, Csángófesztivál
  • 2013 augusztus 9., Péntek – Gyöngyösi Uszoda és Strandfürdő
  • 2013 augusztus 10., Szombat – Orfűi Aquapark

8. turnus állomásai 2013 augusztus 14-17.

Menjetek ki a strandra, formáljátok meg európai emblematikus épületeit, szavazzatok, nyerjetek!!

Kapcsolat:
http://www.csobbanjeuropaval.hu/
https://www.facebook.com/csobbanjeuropaval2013

 

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.