Megnyílt a fedett Vízipók élménybirodalom a zalakarosi fürdőben

Próbaüzemmel megkezdte működését a strandról már jól ismert Vízipók-Csodapók fedett gyermekvilág. A zalakarosi fürdő fedett gyermekrészlegét több mint 300 millió forintos beruházással alakították ki.

Vízipók-Csodapók fedett gyermekvilág

A plafont pókháló kötelek díszítik, a rusztikus minta pedig Vízipók ódon barlangját hivatott megidézni. Egyik medencéből a másikba épített szigetekről és azon átívelő hidakon keresztül lehet átjutni. A legkisebbeknek kialakított vizes játszótéren olyan alacsony a vízszint, hogy a tipegő babákat is bátran be lehet engedni, hogy kedvükre pancsolhassanak.

A  rózsaszín virág alakú vízi hinta rögtön a picik kedvence lett, a nagyobbakat pedig három különböző nehézségi fokozatú csúszda, vízágyúk, mászókötelek várják. A vizes élmények mellett 60-70 fokra felfűtött családi szauna várja a vendégeket, ami azért is különleges, mert a gyerekek és a szülők együtt tudják élvezni a szaunázás élményét. Ugyanitt sókamra, só homokozó, és egy felnőtt szauna is helyet kapott. Az emeleti részen biztonságos, csúszásmentes száraz játszótér várja a gyerekeket.

Zalakarosi fürdő fedett gyermekrészlege

Mindkét szinten tágas pihenőteret alakítottak ki, új bútorzattal, mi több még egy akvárium is helyet kapott a vadonatúj pihenő zónában. Aki pedig megéhezett, az emeleten csak néhány lépést kell megtennie a vadonatúj családi étteremig.

Szemmel láthatóan igen nagy sikert aratott már az első órákban a fedett Vízipók gyermekvilág. Így már karoson a rossz idő sem ronthatja el a nyaralást. Zalakaros közvetlen autópálya lehajtóval, a Balaton régió családi fürdőjével, mostantól télen-nyáron, esőben és napsütésben vadonatúj fedett térben kialakított gyermek élménybirodalommal, játékokkal, vetélkedőkkel, fitness programokkal várja a családokat.

Vízipók élménybirodalom a zalakarosi fürdőben

A kétszintes, fedett Vízipók-Csodapók gyermekvilág a családi wellness-szolgáltatások fejlesztésére a Nyugat-dunántúli Operatív Program által nyújtott támogatásból valósult meg. A teljes beruházás összértéke közel 600 millió forint, ennek első részeként épült meg a fedett gyermekrészleg több mint 300 millió forintból. A zalakarosi fürdőben tavaly nyáron adták át 262 millió forintot meghaladó beruházással a gyerekeknek épült szabadtéri élményfürdőt, ennek kiegészítéseként épült meg a fedett részleg.

forrás: www.furdo-zalakaros.hu / MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.