Miskolctapolcai Termál és Barlangfürdő

Bezár a miskolctapolcai Barlangfürdő, de előtte még jön a szárazlábas túra

Január 8-tól ne próbálja senki mártózás céljából felkeresni Miskolc közkedvelt fürdőjét.

Minden esztendő januárjában – a barlang állagának megóvása érdekében – megkezdődnek a szokásos karbantartási munkálatok, ezért január 8. és 25. között zárva tart Miskolctapolcai Barlangfürdő. Előtte, január 6-án, és a karbantartást követően, január 27-én éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

Az Aquaterápia szintén január 8-tól lesz zárva, azonban január 22-től, itt már újra elérhetőek lesznek az egészségügyi szolgáltatások – adta hírül a boon.hu.

Száraz lábbal

A népszerű szárazlábas túrát ezúttal is megtartják a Miskolci Fürdők Kft. munkatársai. A 2024. január 19-21. között meghirdetett különleges túrák alkalmával a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé és bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük.

A túrán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 2024. január 8-tól jelentkezés és információ (8:00-16:00 között): +36 70/338-4534.

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.