Római-strandfürdő-budapest-strand

Emelkedő fürdőbelépők, több kedvezmény

A járvány lecsengésével a fürdők visszatérhetnek a régi kerékvágásba. A jegyárstop után azonban drágulnak a belépők. 

A jegyárstop után a történelmi fürdők árai várhatóan 20 százalékkal, míg a strandbelépőkéi 8,7 tized százalékkal emelkednek a nyáron. A családokat és belföldi vendégeket azonban több kedvezménnyel is várják: a megújított bérletrendszerrel és a Zsigmondy Klubkártyával 60 százalékos kedvezménnyel mehetnek fürdőbe a vendégek – írja az atv.hu.

„A strandjainkon egy 8,7 tized százalékos áremelkedés fogunk megvalósítani. Azt is figyelembe kell venni, hogy nagyon sok kedvezményt fogunk adunk, tehát ha valaki családdal jön, van családi jegyünk, nyugdíjas jegyünk van diák jegyünk tehát én azt gondolom, hogy nagyon komoly kedvezményekre is lehet számítani.” –  nyilatkozta Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatója.

A történelmi fürdőkben várhatóan 20 százalékkal nőnek a jegyárak

A Zalakarosi fürdő fokozatosan nyitja meg a medencéit. A termál, a gyógy- és sport medencében már vasárnap is sokan fürödhettek, de május 20-án nyit a strand többi részlege. Van olyan strand, ami azonban csak május végén, június elején kezdi a szezont, ilyen például a Csillaghegyi fürdő, a Római Strandfürdő vagy a Bükkfürdői termálfürdő is.

A meteorológiai előrejezés szerint a jó idő velünk marad májusban, a klímaváltozás miatt pedig a tavalyi évekhez hasonlóan a forró nyári napokra is fel kell készülni.

atv.hu

Fotó: Római strandfürdő – MTI/Balogh Zoltán

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.