zalakarosi fürdő nyitás

Zalakaroson már nyitnak a kültéri medencék, itt vannak az új belépőjegyárak is

Egyenlőre a gyógyvizes medence, a 4-es számú termálvizes medence és a sportmedence áll a vendégek rendelkezésére.

A szezonnyitásra hagyományosan május elseje környékén kerül sor Zalakarosi Fürdőben. Szombaton megnyitották a kültéri medencék egy részét és az első vendégeket is köszöntötték.

Egyenlőre a gyógyvizes medence, a 4-es számú termálvizes medence és a sportmedence áll a vendégek rendelkezésére. A többi medencét és szolgáltatást a következő időszakban folyamatosan nyitják meg, a családi csúszdapark május 20-tól, az Adrenalin csúszdaegyüttes július 1-től válik elérhetővé a látogatók számára. A strandi kínálaton felül az élményfürdő kinti medencéje egész évben nyitva áll. A fürdőn a korábbi alap és komplex belépőjegy helyett született meg egy szélesebb szolgáltatási palettát magában foglaló több generációs napijegy. A nyári időszakra pedig izgalmas, mozgalmas programokkal készülnek.

Belépőjegyárak

Érvényesség: 2022.04.30-06.30.

Normál időszak: 04.30-06.30, hosszú hétvégék és tanévközi szünetek

TÍPUS ÁR
Felnőtt napijegy 4 800 Ft
Felnőtt délutáni jegy 3 600 Ft
Diák/nyugdíjas napijegy 3 840 Ft
Gyermek napijegy 1 200 Ft
Baba napijegy 100 Ft
Gyógy- és Termálvilág kiegészítő jegy 1 100 Ft
Szaunavilág kiegészítő jegy 1 100 Ft
Szaunaceremónia 500 Ft/alkalom

Forrás: zaol.hu

Kiemelt kép: Facebook

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.