Wellness hotel Sikonda Accent Ambient Szálloda fürdő

Wellness hotel Sikonda

A Baranya megyében található pihenési és kikapcsolódási lehetőségek egyik legszínvonalasabbika a Sikonda Wellness kínálata, mely a fürdőzés élményét a wellness és a szépségápolás testet-lelket megújító hatásával ötvözi, s teszi mindezt úgy, hogy több napos tartózkodásunk esetén magas színvonalon működő szállodai szolgáltatást kínál a Fürdő mellett.

A 39 szobával rendelkező hotel három kategóriában kínálja szálláslehetőségeit. A minden igényt kielégítő, légkondicionált szobák beléptető rendszere Magyarországon még viszonylag egyedülállónak minősül.

A karórás rendszer segítségével a fürdő, valamint a komplexum bármely szolgáltatásának igénybevételekor rögzíthetjük fogyasztásunkat, így nem szükséges a készpénz, vagy bankkártya okozta kényelmetlenségekkel foglalkoznunk.

Wellness hotel Sikonda Accent Ambient Szálloda

Sikonda termálvizének köszönhetően számos egészségügyi probléma kezelésében és szinten tartásában segítségünkre lehet. A termálvíz mellett úszásra alkalmas medence, valamint élményfürdő is a minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást szolgálja.

A szálloda wellness részlege minden igényt kielégítő, széles körrel várja a vendégeket. A masszázsok teljes skáláját felvonultató kínálat mellett cellulitisz elleni kezelések, testpakolások, elektroterápiás kezelések, infraszauna, valamint gyógytorna nyújtanak a teljes körű ellazulásban segítséget.

Wellness hotel Sikonda Accent Ambient Szálloda uszoda

A szépségápolás területén tapasztalt kozmetikusok gondoskodnak legjobb formánk eléréséről. A szálloda két kialakított rendezvénytermének köszönhetően konferenciák, céges összejövetelek rendezésének tökéletes helyszíne.

A színvonalas kiszolgálás, a maximális kikapcsolódás, a kényelem és az egyéni igényeket szem előtt tartó vendégek számára a Sikonda Wellness Hotel és Fürdő választása tökéletesnek bizonyul.

Wellness hotel Sikonda Accent Ambient Szálloda masszázs

 

Fotók: Ambient Hotel & AromaSPA

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.