hajdúszoboszlói Hungarospa

Májusban indul a strandszezon a Hajdúszoboszlói Hungarospa-ban is

Bár a hagyományos május eleji szezonnyitás elmaradt, de Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője 2020. május 29-én, pénteken, délelőtt 9 órától újra várja a strandolni vágyó vendégeket.

Idén már 93. alkalommal nyitja meg kapuit a fürdőzni, napozni vágyók előtt a Hajdúszoboszlói Hungarospa Strandfürdője a pünkösdi hosszú hétvégén. Jelenleg a fürdő munkatársai a strandfürdő felkészítési, karbantartási munkálatait végzik, ami ütemezetten május végére befejeződik.

A strand 15 medencéjéből 11 vehető igénybe május 29-től:

az I/A, I/B, I/C, I/D medencék
a Gyermekmedence, az Úszómedence,
a Delfin, a Halacska medencék,
a Tanmedence, valamint az Omega medence is a vendégek rendelkezésére áll.

A karbantartási munkák és szezonális időjárás miatt egyelőre a II. számú medence, a Hullámmedence és a Mediterrán tengerpart medence nem fog üzemelni. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a társaság a vendégek és saját munkavállalóinak biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptet életbe, amiknek következtében a töltő-ürítő medencék nem üzemelnek: így az élményelemek, illetve a Pezsgőmedence sem vehető igénybe a strandon.

Jó hír az adrenalin kedvelőknek és a csúszás szerelmeseinek, hogy a pünkösdi hétvégén, azaz 2020. május 30. és június 1. között, 12-16 óráig az Aqua-Park is nyitva lesz, amit kedvezményes, kétórás jeggyel vehetnek majd igénybe vendégek.

Forrás: Hungarospa.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.