Cserkeszőlő gyógyfürdő

Wellness hétvége Cserkeszőlőn

Cserkeszőlő abban a kiváltságos helyzetben van közlekedési szempontból, hogy az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető. A központjában található Cserkeszőlő Gyógy- és strandfürdőgyógynek köszönhetően az oda látogatók száma évről évre növekvő tendenciát mutat.


Jász-Nagykun Szolnok megye fürdőhelye csodálatosan kiépített téli fürdővel rendelkezik, így nem csupán a napsütéses hónapokban várja látogatóit. A kültéri medencék mellett fedett területen is megtalálható termálvíz, élménymedence, ahol a gyermekekkel érkező családoknak is tökéletes kikapcsolódásban lehet részük. A környék egyedülálló lehetősége a téli fürdőben is jelen lévő csúszda. A fürdő üzemeltetői a legkisebbek biztonságos szórakozására is ügyeltek, hiszen műanyag játékokkal rendelkező bébipancsoló, valamint játszószoba is kiépítésre került.

A mediterrán stílust képviselő berendezésnek, és növényvilágnak köszönhetően egyedi atmoszféra uralkodik a fürdő téliesített részlegén. A vendéglátásról a fürdő területén található büfé, valamint a vele kapcsolatban lévő szálloda vendégei által is igénybe vehető étterem, és koktélbár gondoskodik.

A cserkeszőlői komplexum wellness szolgáltatásokban sem szűkölködik. A kúraszerűen javasolt igénybevétel mellett a kialakított gyógysó-szoba, melynek falai, padlózata és mennyezete is sótartalmú, leginkább a légzőszervi és allergiás megbetegedésekkel küzdők számára hozhat enyhülést. Masszázs, infra és finn szauna, szolárium, pedikűr, manikűr, valamint a gyógyászati részleg reumatológiai és bőrgyógyászati problémákkal foglalkozó szakemberei állnak a vendégek rendelkezésére.

A téli fürdő rendkívül igényes és színvonalas megjelenésével az év bármely időszakában tökéletes kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.