Víz alatti festménykiállítás a sárvári fürdőben

Az országban először rendeznek víz alatti kiállítást, amelyet pünkösd hétfőn a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő látogatói úgy tekinthetnek meg, hogy ők maguk is lemerülnek.

A rendhagyó tárlatot könnyűbúvárok rendezik be az élményfürdő szabadtéri medencéjének alján 1,8 méter mélységben. Mivel a víz alá kerülnek a festmények, természetesen már a tárlat berendezése is különleges módon történik, ezért hagyták a szervezők a nyitás pillanatára az utolsó kép elhelyezését, hogy a majdani látogatók se maradjanak le a látványos munkáról.

A vízhatlan fóliába csomagolt olajfestményeket hétfőn zárásig tekinthetik meg a búvárkodást, alámerülést vállaló látogatók.

A képek Víg Attila festőművész alkotásai, a művész következő hasonló kiállítását ezen a nyáron a Vörös- tengerben tervezi.

MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.