Szolnok Tisza Gyógyfürdő

Újra kinyit a szolnoki Tisza Szálló gyógyfürdője

Úgy tűnik, nemsokára ismét lehet élvezni a Szolnok Gyógyfürdő gyógyvizének hatásait.

Ünnepek után újra felkereshetik a szolnoki Tisza Szállót a fürdőzés szerelmesei. A hotel gyógyfürdője kinyit – adta hírül a szoljon.hu.

Régóta nem üzemel a Tisza Szálló és Gyógyfürdő fürdő részlege. Úgy tűnik, nemsokára ismét lehet élvezni a létesítmény gyógyvizének hatásait. A nyitásról a hotel honlapján számoltak be az illetékesek.

– Szállodánk gyógyfürdője hamarosan újra nyitja kapuit. Figyelje honlapunkat, nyitási kedvezménnyekkel kedveskedünk fürdővendégeink részére – olvasható a hoteltisza.hu oldalon.

szolnok gyógyfürdő nyitva tartás

A lap hívta a hotel telefonszámait, hogy pontosan mikor nyit a fürdő, egyelőre azonban nem érték el az illetékeseket. Információink szerint december 27-étől december 30-ig tart nyitva a fürdő, majd január 3-tól lesznek újra nyitva. Úgy tudjuk, hogy a Tisza Szálló és Gyógyfürdő épülete mögötti, a Tisza parti sétány mentén kiépített közkifolyó is üzemel már, miután megjavították a szivattyút, mely a felszínre hozza a termálvizet.

Gyógyjavallat

A gyógyfürdő a több mint 900 m mélyről feltörő gyógyhatású termálvizet használja fel a betegek fizikoterápiás és balneoterápiás kezeléséhez. A gyógyfürdőben alkalmazott fürdőkúrák az alábbi betegségekre javasoltak: idült izületi gyulladások, degeneratív izületi elváltozások, a gerinc különféle idült gyulladásos és kopásos megbetegedései, egyes anyagcserezavarok által okozott izületi elváltozások (köszvény, cukorbetegség), idült idegfájdalmak, ideggyulladások, idült izomfájdalmak, elhúzódó, nehezen gyógyuló csonttöréseknél, sérülések, sportsérülések utókezelése, érszűkületek egyes formái, idült nőgyógyászati megbetegedések, meddőség.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.