harkányfürdő újranyit

Újabb strand- és gyógymedencék használhatók Harkányfürdőben

A strandon a népszerű Lepkék mellett a sportmedence, a gyógyfürdőben pedig a kültéri gyógymedencén kívül félig fedett gyógymedence is igénybe vehető már. Nem utolsó sorban megnyitották a Harkányi Gyógyfürdő gyógyászati részlegeit, így a kezelésekre is lehet már jelentkezni.

A Harkányi Gyógyfürdőben a korlátozott üzem alatt a harkányi kedvezménykártya kivételével más kedvezmények, kuponok nem lesznek érvényesíthetők.

Napijegy árak a strandon:

felnőtt: 2900 Ft/fő, 62+ és diákjegy: 2300 Ft/fő

Július 3-tól a kedvezményes belépőjegyek (családi, csoportos, délutáni) és bérletek is már korlátlanul megvásárolhatók, valamint a kedvezménykártyák és kuponok is elfogadásra kerülnek a weboldalonunkon feltüntetett, hivatalos 2020-as árak-nak megfelelően.

Nyitvatartás

Strand nyitvatartás: 09:00-18:00 között
Csúszdapark nyitvatartás: minden nap 10:00-17.45 között

Üzemelő medencék

5-6 sz. Lepke-medencék, Sportmedence, kültéri gyógymedence, félig fedett gyógymedence

Üzemelő csúszdapályák:

Hétfőtől csütörtökig: 2 csúszdapálya használható (UFO és Kígyó)
Péntektől vasárnapig: mind a 7 csúszdapálya használható

Belépés és kilépés: kizárólag a Főbejáraton, Harkány, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.
A strandon és a gyógykertben található kölcsönzők újra megnyitnak.

A Látványfürdő, a Gyerekvilág és Szaunavilág részlegek, valamint az 1/b sz. gyógymedence még nem vehetők igénybe.

Gyógyászat

2020. július 2-ától újra megnyitották a Harkányi Gyógyfürdő gyógyászati részlegeit!

Belépés: fürdő területére való belépéshez az orvosi vizsgálat vagy a kezelés ütemezése céljából kauciós jegy váltása szükséges a strand pénztárában.

Kezelések árai: a TB-szolgáltatások, gyógyszolgáltatások és wellness szolgáltatások érvényes árai ITT találhatók weboldalunkon.

Receptek, TB-beutalók: a gyógykezelésekre csak recepttel lehet jelentkezni a Fürdő diszpécser pénztárainál, amelyet kérhet szakorvosától, vagy helyben, orvosi vizsgálatot követően a Fürdő reumatológus orvosától.

Rendelési időpontok: minden hétköznap 09:00-15:00 között a Fürdő orvosi rendelőjében, jelentkezés legkésőbb 14:30-ig. A reumatológiai szakrendelésen a vendégfogadás érkezési sorrendben zajlik, előzetes időpontfoglalást nem tudnak biztosítani. A gyógykezelések ütemezése a szabad időpontok függvényében történik.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.