Túrkeve termálfürdő

Ismét nyitva a kiváló gyógyvizéről híres Túrkeve Termál- és Élményfürdő

A napokban újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt a Túrkeve Termál- és Élményfürdő vagy ahogy a helyiek hívják, a kevi strandfürdő. A kül- és beltéri medencék egyaránt várják majd a vendégeket, a teljes körű szolgáltatások szintén, úgymint a szauna, sószoba és gőzkabin. 2020.07.06-tól újból elérhetők a gyógyászati szolgáltatások, elindulnak az orvosi szakrendelések is.

A közösségi összefogás nyomán megszépült és felújított szálláshelyek ugyancsak foglalhatóak – nyilatkozta a szoljon.hu-nak Torkos György, a fürdő műszaki vezetője. – Felkészültünk a nyitásra, jó néhány javítási és fejlesztési munkát elvégeztünk. Ez egyebek mellett a pezsgőfürdő átfogó felújítását jelenti. Emellett a gyógyvizes medencék megfelelő fertőtlenítése is megoldott, biztosított. A strand területén semmilyen korlátozás nem lesz érvényben – fejtette ki.

A belépőjegy megváltásával az összes szolgáltatás elérhető további felár nélkül a teljes nyitvatartási időn belül.

Nyitvatartás:

a hét minden napján 10:00-19:00-ig

Szolgáltatások:

25 m úszómedence
Kör-jakuzzi
Fekvő-jakuzzi
Gyermekmedence
Ülőmedence
Gyógyvizes medence
Kültéri gyógyvizes medence
Élménymedence csúszdával
Sószoba
Infraszauna
Szauna + merülő medence
Gőzkabin
Játszóház
Pihenő

Gyógyászat

2020.07.06-tól újból indulnak orvosi szakrendelések hétfőn, szerdán, pénteken 8-12 óráig.
Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36-56-554-448
A szakrendelésekre új beutaló szükséges
A rendelés ideje alatt a szájmaszk használata és a megfelelő távolságtartás kötelező

Vízitorna

Újraindul a díjmentes közérzetjavító vízitorna szolgáltatás, keddenként és csütörtökönként 15:00-tól 16:00-ig újra igénybe vehető.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.