miskolc lévay_sportközpont_uszoda

Új uszoda épül Miskolc belvárosában

Hamarosan elkészül a miskolci Lévay József Református Gimnázium uszodája és tornacsarnoka. A többszintes sportkomplexum műszaki átadása és átvétele zajlik ezekben a hetekben, a hivatalos üzemkezdés a tanév első napján lesz. Az egyhónapos próbaüzem után a városlakók is használhatják majd az uszodát, a tervek szerint a reggeli és a késő délutáni, esti órákban – adta hírül a minap.hu.

Elsőként a református gimnázium diákjai vehetik majd birtokba a tornacsarnokot és az uszodát, a nagyközönség számára októberben nyílik meg az uszoda. Októbertől reggel fél hat és fél nyolc, este pedig hat és kilenc óra között használhatják majd a miskolciak is a belváros sportkomplexum ötsávos, 25 méteres medencéjét. A tervek szerint előre megváltott bérlettel lehet majd itt úszni.

Forrás és fotó: minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.