Új szolgáltatások, megszépült környezet Fényes-fürdőn

A Fényes-fürdő megújulva nyitotta meg kapuit ebben a szezonban. A strandolási lehetőségek is bővültek, egy négy méter magas családi csúszda épült, melyet minden vendég ingyenesen használhat.

A Tata-kártyások idén is kedvezményeket élvezhetnek: a diákok 50 forintért, a felnőttek 675 forintért léphetnek be. A teljes árú jegy 1350 forint. A térségben még mindig a Fényes kínálja a legkedvezőbb belépőjegyeket.

A kisgyermekesek régi kívánsága is teljesült: baba-mama szobát alakítottak ki, ahol pelenkázni és szoptatni is lehet. Rendezettek a sétányok, virág borít mindent. Tiszta végre a sportmedence vize.
A Grófi-tó vagy Katonai-tó néven híressé vált vízfelületet és annak medrét rendbe tették, így kiérdemelte a fürdő-tó minősítést.

A 14 milliós fejlesztés következményei lehetnek a javuló szolgáltatások. Az amorf és pancsoló medencére rá se lehet ismerni: a gyerekek és a szülők is önfeledten élvezhetik az új játékokat.

www.fenyesfurdo.hu / OS

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.