tiszakécskei fürdő csúszdapark

Új csúszdaparkot avatnak a tiszakécskei fürdőben

Ma már egy medence, néhány kis csobogó, vízi pisztoly és vödör önmagában kevés…, a mai gyerekeknek, fiataloknak ettől sokkal több impulzusra, élményre van szükségük. Ezt belátva a régi „óriás” csúszdától elbúcsúztak és július 11-én 11:00-kor átadják a Tiszakécskei Barack Thermal Resort 4 csúszdából álló ötemeletes csúszdaparkját.


A csúszdákat az átadó ünnepség után birtokba is vehetik a vendégek.

tiszakécskei barack fürdő csúszdapark

A tiszakécskei fürdő új csúszdái:

Anaconda csúszda – egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. A kétpályás családi csúszda nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

Kamikaze csúszda – szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. A negyedik, rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

Kétpályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) – nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

Rafting és inga csúszda – pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.