barlangfürdő_éjszakai fürdőzés

Szombatonként éjszakai fürdőzésre várják a vendégeket a miskolci fürdők

Zenés éjszakai fürdőzésre invitálja az érdeklődőket szombatonként a Miskolci Fürdők Kft.: egyik héten a Miskolctapolca Barlangfürdőbe, másik héten az Ellipsum Élményfürdőbe várják a különleges kikapcsolódásra vágyókat augusztus végéig. 

Az Ellipsumban legközelebb a Strandok éjszakáján, július 31-én lesz lehetőség a bulizásra, mely során a Relax csarnok négy beltéri medencéje, valamint a kültéri ülőmedence használható este 8 és éjfél között, a hangulatért felelős DJ Atti pedig különleges fénytechnikával teszi még felejthetetlenebbé az élményfürdőben töltött órákat.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben különleges szaunaprogrammal egészül ki a minden második hétvégén este 7 és éjfél közötti órákra betervezett éjszakai rendezvény, ahol szintén DJ lesz a hangulatfelelős, az emblematikus kupolát pedig egyedi fényeffektek dekorálják. A Barlangfürdőben ilyenkor két jegytípus közül is lehet választani: az esti fürdőbelépő a beltéri és kültéri medencék igénybevételére jogosít, a szaunaestre váltott belépő pedig a fürdőhasználaton felül tartalmazza a három tematikus szaunafelöntést is (levendulafelhő, sörös mámor és mentamix), ráadásul mindegyik után limonádét és gyümölcspoharat kapnak a szaunázók. Ez utóbbi lehetőség limitált férőhelyes, így az ezen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Forrás: minap.hu

Fotó: Mocsári László / minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.