Szolnok Hotel Tisza és Thermálfürdő

Szolnok Hotel Tisza és Thermálfürdő pünkösdi hétvége

Töltődjön fel kedvező áron családjával Szolnokon a három csillagos Hotel Tisza és Thermálfürdőben! A pünkösdi hétvégén 3 éjszaka 4 fő részére 81.965 Ft, a szobák a „szőke”Tiszára nyílnak és a szálloda közvetlen összeköttetésben van a népszerű termálfürdővel. Ismerje meg a hotel wellnessrészlegét, amelyben törökfürdők, gőzfürdő és szauna is található, a gyermekeknek beltéri játszósarok áll rendelkezésre. Ingyenes a parkolás, házi kedvenc a hotelbe bevihető.

A Hotel Tisza és Thermálfürdő barokk stílusú termálhotel 2 törökfürdővel, gőzfürdővel és szaunával várja vendégeit Szolnokon. A Tiszára néző szálláshelyen ingyenes wifi és magánparkoló vehető igénybe.

A wellnessrészleg ingyenesen látogatható.

A parkettás szobákban síkképernyős kábel-TV és saját fürdőszoba áll rendelkezésre. Néhány szoba barokk stílusú bútorokkal berendezett és a Tiszára nyújt kilátást.

A Hotel Tisza és Thermálfürdő termálfürdőkkel, gyógyfürdőkkel, víz alatti masszázzsal és vízalatti csoportos gimnasztika-edzéssel várja a vendégeket. A vendégek ingyenesen használhatják a termálfürdő medencéit.

A szálláshelyen mindennap reggelit szolgálnak fel, az étteremben pedig bőséges magyar és nemzetközi ételeket kínálnak. A bárban hideg meleg italok fogyaszthatók.

Szoba Foglalása

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.