Aquaticum Debrecen Strand

Szeptember elején még biztosan nyitva lesz az Aquaticum Debrecen Strand

Ugyan az időjárás ősziesebbre váltott, aki strandélményre vágyik, annak még lesz lehetősége.

Szeptember első hetében még biztosan nyitva lesz az Aquaticum Debrecen Strand, a további esetleges nyitva tartásról az időjárás függvényében hozunk döntést – közölte a Dehir.hu érdeklődésére Kovács Dániel, a fürdőkomplexumot üzemeltető Aquaticum Debrecen Kft. marketingigazgatója.

A teljes korszerűsítésen átesett Aquaticum Debrecen Strand május közepén kezdte második szezonját. A tavalyi tapasztalatok és a vendégek visszajelzései alapján néhány változtatást eszközöltek a strandon.

A sétányokat kiszélesítették a gyermekjátszó és a kondipark árnyékolót kapott, de több újdonság is várja a látogatókat, például trambulin és baba-mama szoba is.

Az első, csonka szezonban (2020-ban június végén nyitottak) 161 ezer látogató kereste fel a strandot. Az idei szezont is korlátozások mellett kezdték, hiszen egy jó ideig csak védettségi igazolvánnyal lehetett látogatni a strandfürdőt, az üzemeltető ugyanakkor abban bízik, a tavalyi eredményt most is el tudják érni.

A strand bezárása után a termálfürdőbe, az élményfürdőbe és a szaunavilágba egész évben várja a vendégeket az Aquaticum.

Fotó: Dehir.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.