Győr Rába Quelle fürdő gyermekkedvezmény

Sokkal olcsóbban fürödhetnek a gyerekek és a nyugdíjasok a győri strandfürdőben

Drasztikusan csökkentette a gyerekek, a nyugdíjasok, valamint a fogyatékkal élők számára a jegyárait a Győr Rába Quelle Élmény- és Termálfürdő. A nyugdíjasok féláron, a gyerekek és a mozgásukban korlátozottak június 23-tól augusztus végéig csupán három gombóc fagyi áráért juthatnak be a termálfürdőbe – írja a gyorplusz.hu.

Igazságosabb elosztású, több győrit érintő kedvezményrendszert alakított ki a Polgármesteri Hivatal és a Rába Quelle vezetése a nyári időszakban. Dr. Dézsi Csaba András polgármester elmondta, a jövőben nem egyes embereknek és kisebb csoportoknak, hanem a lehető legtöbb győri polgárnak szeretnének kedvezményeket nyújtani.

A polgármester bejelentése szerint a gyerekjegyek eddigi több mint háromezer forintos ára csupán 900 forintra mérséklőik. Ez egységesen minden győri gyerekre vonatkozik, aki nem haladta meg a 18 éves kort. Szintén jelentősen csökken a nyugdíjasok belépőjegye is. A 3000 forint feletti árat 1500 forintra szállítják le. A gyerekjegyekhez hasonlóan 900 forintba kerül ezentúl a fogyatékkal élők fürdőjegye is.

„A gyermekek részére további kedvezményeket is kidolgoztunk, amennyiben két hónapos bérletet vásárolnak és mindennap eljönnek sportolni, úszni a termálfürdőbe, akkor napi 300 forintra jön ki a bérlet ára, tehát csupán jelképes összeget kér a fürdő a belépésért” – tette hozzá Dr. Dézsi Csaba András.

Kovacsics Imre fürdőigazgató elmondta, a döntésben komoly szerepet kapott a Covid-19 járvány alatt tapasztalt bezártsági élmény feloldása. Könnyíteni szerettek volna a családok helyzetén, hogy mihamarabb kiheverjék a karantén okozta frusztrációt.

A kedvezmények igénybevételéhez csupán győri lakcímkártyára, nyugdíjas igazolványra vagy fogyatékosságot igazoló okmányra van szükség.

Forrás: gyorplusz.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.