Portobello Wellness Yacht Hotel

Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

A Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom belvárosában található, a vendégek számára közvetlen átjárás biztosított az Aquasziget Élményfürdőbe. A hotel minőségi szolgáltatásokkal, kényelmes szállodai feltételekkel, és étteremmel várják a vendégeket. A családbarát és tematikus szálloda szolgáltatásai kiváló körülményeket nyújtanak a családos vendégek számára.

Esztergom 46 kilométerre található Budapesttől, a Dunakanyar egyik legjelentősebb turisztikai célpontja. Esztergom évszázados múlton alapuló történelmi és kulturális központ.  A kisváros számos műemlékkel, történelmi épülettel rendelkezik, ezenkívül a festői Dunakanyar ideális kirándulásra.

A Kis-Duna partján, a Prímás szigeten lévő hotel 2016-ban nyílt meg, és a nyugalmas, békés kikapcsolódást kínál.

Portobello Wellness Yacht Hotel

Esztergom fő nevezetességek

  • Bazilika
  • Esztergomi Vár és Vármúzeum
  • Bakócz kápolna
  • Uzicseli Hadzsi Ibrahim Dzsámi

A Portobello Wellness & Yacht Hotel szobái

A hotel kényelmesen felszerelt kétágyas szobákkal, két légterű családi szobákkal és tematikus lakosztályokkal rendelkezik.  A tematikus lakosztályok egy-két légterűek, méretük miatt ideális családok számára. Az emeleti lakosztályok szobáiból csodálatos panoráma nyílik a Bazilikára és az élményfürdőre egyaránt.  A szobák légkondicionálóval, minibárral, LCD TV-vel,  fürdőszobái zuhanyzóval, vagy káddal ellátottak, a lakosztályokban kád is található.  A hotel családbarát szolgáltatásokkal és felszereltséggel rendelkezik, Zozó játszóház, x-box és DVD szoba, és animációs programok biztosítottak.

Portobello Wellness Yacht Hotel

Szoba foglalása

Szolgáltatások

  • 24h portaszolgálat
  • programszervezés
  • ébresztés
  • fedett terasz
  • csomagmegőrzés
  • WiFi

Parkolás: a szálloda alatti mélygarázs parkolója díjköteles, az élményfürdő melletti parkolás ingyenes.

A Portobello Wellness & Yacht Hotel által bérelhetők babahordó eszközök, illetve kölcsönözhető tollaslabda, sakk és társasjáték.

Portobello Wellness

Szoba foglalása

Wellness részleg

A hotel zártfolyosós összeköttetésben áll az Aquasziget Esztergom Élményfürdővel, amely a hotel wellness részlegeként működik. A négyévszakos üzemelésű fürdőkomplexum fedett élményrészleggel, wellness és beauty részleggel, és strandrészleggel rendelkezik.  A kültéri strandrészlege nyári szezonban működik. A szaunában naturista és fürdőruhás szauna egyaránt megtalálható.

Portobello Wellness Yacht Hotel

Elérhetőség

2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5.

Telefonszám Recepció (információ 0-24): +36 30/ 330 5868

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.