Playa de Palma Mallorca

Playa de Palma

Mallorca legismertebb turista paradicsoma Playa de Palma a fővárostól alig pár kilométer távolságra található a Palma-öbölben. A szigetre érkező nyaralók körében igen népszerű, itt találhatók a legjobban gondozott és összekapcsolt strandok.

A Playa de Palma három területre osztható, mint a C’an de Pastilla, az El Arenal és a Cala Estancia.

Az üdülőtelepülés könnyen megközelíthető a repülőtérről és a fővárosból egyaránt. Egy kiváló, 6 kilométer hosszú strand, a köznyelv az egész strandot Playa de Palma-nak nevezi. A finom fehér homokos strandot egy hosszú sétány veszi körül. A látogatók nagy része német, míg a közeli Magalufon jelentős a brit turisták száma.

Playa de Palma

A keleti részében lévő S’ Arenal rendelkezik egy kis kikötővel, ahonnan csodálatos a kilátás a C’an Pastilla irányába és a mallorcai hegyekre. A terület a fővárosból közlekedő 23-as buszjárattal is megközelíthető, amely tovább halad a közeli az Aqua City felé, amely egyike a legnépszerűbb aquaparkoknak. A vízipark kisgyermekes családok számára könnyed kikapcsolódást biztosít, 24 csúszdát lehet birtokba venni.

A Playa de Palma-t az öböl legjelentősebb riviérájaként tartják számon, szállodák, bárok és éttermek sorakoznak. A szórakozási lehetőségek gazdag választéka található meg, az éjszakai életre vágyók körében a legnépszerűbb úti célpontok közé tartozik.

Playa de Palma szállás

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.