Ötvenezernél is több vendégre számítanak az idei Strandok éjszakáján

Legalább ötvenezer vendégre számítanak augusztus 1-jén, az idei Strandok éjszakája programsorozathoz csatlakozó fürdők és strandok, amelyek változatos programokkal, hosszabb nyitva tartással és sok esetben kedvezményes belépőkkel várják a vendégeket.

A látogatók augusztus első napján országszerte 49 helyszínen élvezhetik éjszaka a fürdők különleges szolgáltatásait, immár ötödik alkalommal – olvasható a Magyar Fürdőszövetség közleményében.

A helyszínek jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja a vendégeket élő koncertekkel, tűzzsonglőr bemutatókkal, szauna szeánszokkal, de számos helyen lesz hab-party, retro-diszkó, fényfestés, lézer show, és aqua zumba is.

Az idei 49 helyszín rekordnak számít; eddig a csatlakozó fürdők száma még sosem érte el a 40-et.

A részletes programokról a Fürdőszövetség weboldalán (http://www.furdoszovetseg.hu/hu/hirek/strandok-ejszakaja-2014.html) lehet tájékozódni.

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.