ellipsum_újranyitás

Ötcsillagos minősítést kapott az Ellipsum, nyit Selyemrét

Hétfőtől újra várja a látogatókat a Selyemréti Strandfürdő két medencéje, Miskolc többi szabadtéri strandja a gyermeknapra nyit ki.

Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője volt a vendége a Miskolc Televízió Kilátó című közéleti magazinjának. A minap.hu-nak elmondta, elbontották el a Selyemréti Strandfürdő úszómedencéje feletti sátor oldalpaneleit, így hétfőtől ismét kinyit a Selyemréti Strandfürdő, egyelőre azonban még csak az úszómedencét és a dögönyözőmedencét használhatják a vendégek. A munkálatok a többi medence esetében tovább folytatódnak, de ez nem zavarja majd a fürdőzés élményét. Teljes kapacitással május utolsó hétvégéjén, a gyermeknap alkalmából nyitnak meg.

Ekkor nyitnak a Barlangfürdő szabadtéri medencéi és az Ellipsum Élményfürdő strandja is – hangsúlyozta Németh Judit. Hozzátette, a gyermeknapra a fürdőzés élményén túl különleges programokkal is készülnek.

Németh Judit egy örömteli hírt is megosztott a nézőkkel, miszerint a Magyar Fürdő Szövetség minősítőbizottsága által

az Ellipsum Élményfürdő ötcsillagos minősítést kapott.

A rendkívül összetett vizsgálat szempontjai egyebek mellett, hogy milyen élményelemek, újdonságok vannak, mennyire van tisztaság, milyen a kiszolgálás, továbbá a víz minősége és a komplexum műszaki állapota is számít. De az éttermi szolgáltatások, a parkolási lehetőség és a dolgozók turisztikai felkészültsége is – például nyelvtudás – azok közé tartozik, melyeket értékelt a minősítőbizottság.

A Barlangfürdő szomszédságában lévő Csónakázó-tó is a Miskolci Fürdők Kft. üzemeltetésében van. Eredetileg április közepén nyitottak volna, de annyira jó volt az idő, hogy ennél hamarabb, már nagypénteken biztosították a lehetőséget. A vártnak megfelelően már első alkalommal sokan vették igénybe a turisztikai szolgáltatást – jegyezte meg az ügyvezető. Az is elhangzott a beszélgetésben, hogy továbbra is megszervezik népszerű programjaikat a nyári időszakban, egyebek mellett ilyen az éjszakai fürdőzés és a szaunaszeánsz vagy a zenés fürdőzés. Július utolsó hétvégéjén pedig ismét megrendezik a fürdők éjszakáját. A fiatalokat és az idősebb generációt is szeretnék elérni, ezért mindenkire gondolnak a programok szervezésekor.

Fotó: minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.