Októberre fejeződik be a Lukács Gyógyfürdő felújítása

Októberre készül el a Lukács Gyógyfürdő felújításának tavaly kezdődött második üteme, az 1,3 milliárd forintos beruházást egymilliárd forinttal támogatta az Európai Unió.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., illetve a Budapesti Városüzemeltetési Központ Holding nemcsak a fürdő műemléki rekonstrukcióját, hanem turisztikai fejlesztését is végzi. –  közölte a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Megújul egyebek mellett az uszodatéri homlokzat, az uszoda csempés kabinsora, a beteg- és vendégirányítási rendszer, a földszinti kabinsor, a gyógyudvari háromszintes öltözőépület, valamint a napozóterasz. A beruházás keretében welnessrészleget, szaunát, fitnesztermet és játszóházat alakítanak ki, illetve a vendégek elől eddig elzárt alagsori helyiségek is megnyílnak.

A fürdő felújításának első üteme 2008-ban fejeződött be, akkor az ivócsarnok, a gőzfürdő, az úszómedencék, a külső homlokzat és a tetőnapozó egy része újult meg.

forrás MTI

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.