Hagymatikum-Nyugdíjas-Talalkozó

Nyugdíjas akció a Makói Hagymatikumban

A Makói Hagymatikum fürdő legújabb akciójával a nyugdíjasoknak kíván kedvezni. 2019. május 14-ére „Nyugdíjas találkozót” hirdet, a kedvezményes belépő tartalmazza a fürdőzést, a programokat és az egészségügyi szűrést is.

Ahogy az elmúlt években is, idén is kezdeményes jegyekkel fürdőzhetnek 2019. május 14-én a szépkorú vendégek. Nemcsak a térségből, hanem az ország másik feléből is várják a vendégeket a Tavaszi Nyugdíjas Találkozóra.

A nap folyamán masszás kezeléseket, elektroterápiát és a gyógytorna szolgáltatásokat is kipróbálhatnak a szépkorú vendégek, továbbá a Magyar Vöröskereszt munkatársai különböző egészségügyi szűréseket is végeznek, de hallásvizsgálaton és Bemer-terápián is részt vehetnek az érdeklődők.

A népszerű kezdeményezés már évi négy alkalommal kerül meghirdetésre-, amely ma már nem csak a makói és térségi nyugdíjasok körében népszerű, a határon túlról is érkeznek vendégek.
Kedvezményes jegyár: 1400 Ft.

makói hagymatikum nyugdíjas akció

Bővebben: http://hagymatikum.hu

Fotó: makohirado.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.