Aquacity Zalaegerszeg

Nyitnak a zalaegerszegi fürdők

Június 17-től birtokba vehető az AquaCity, a városi strandfürdő és a gébárti tóstrand is.

Egy hét múlva, június 17-én, szombaton nyit a zalaegerszegi AquaCity vízicsúszda- és élménypark. Ugyanekkor a városi strandfürdő és a Gébárti tóstrand is várja a vendégeket. A gazdasági nehézségek ellenére változatlan programkínálattal készülnek idén – írja az egerszegihirek.hu.

Az élménypark 7,5 hektáros területen helyezkedik el. Hullám- és gyermekmedencék, melegvizes jakuzzik és csúszdák  várják a látogatókat. Emellett színes programokat szerveznek a strandolóknak. A sportrendezvények között egy strandröplabda bajnokság is szerepel.

Minden hónapban egy alkalommal itt lesznek a röplabdások, tehát júliusban meg augusztusban is. Tematikus – retrónapot tartunk július 15-én, 29-én családi nap lesz, aztán lesz a jótékonysági nap, amiről majd külön tartunk sajtótájékoztatót. Emellett a környékünkön is lesznek rendezvények, próbálunk hozzájuk is igazodni –

mondta el portálnak Bánhegyi Péter a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. ügyvezetője.

A zalaegerszegiek változatlanul érvényesíthetik Egerszeg Kártya kedvezményüket. Idén az aquapark rendbetételére több, mint 30 millió forintot fordítottak.

A strandkönyvtár szombatonként 11-18 óráig várja az olvasókat. Az „aquában” a vízitáborokat is megtartják. Június 26-tól augusztus 18-ig, hétfőtől péntekig több turnusra lehet jelentkezni az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak.

Címlapkjép: Aquacity Zalaegerszeg

 

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.