miskolc selyemréti strandfürdő

Nyitnak a miskolci strandok

Csökkentett vendégforgalom mellett, de megnyitják a Miskolctapolcai strandot és a Selyemréti Strandfürdőt is május 30-án, a Barlangfürdő viszont egyelőre zárva marad.


Csökkentett vendégforgalom mellett lesz látogatható a két nyitott légterű miskolci fürdő – közölte kedd esti közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya. – A Miskolctapolcai és a Selyemréti Strandfürdők május 30-án nyitják meg kapuikat és a kormányrendelet értelmében szigorú szabályozás mellett fogadhatnak csak fürdővendégeket – írják.

A rendelet ajánlása szerint megfelelő pihenőterületet kell a vendégeknek biztosítani, mely személyenként 16 négyzetméter, a medencékben pedig ez 4 négyzetméter vízfelületet jelent fürdőzőnként. Ezeket a medencéknél pontosan jelzi majd az üzemeltető Miskolc Fürdők Kft.

– A törzsvendégeknek sem kell aggódniuk, hiszen éppen annyi nappal hosszabbodnak meg a bérletek, ahány napig a fürdők zárva tartottak a veszélyhelyzet miatt, az ajándékutalványok pedig egységesen 2020. szeptember 30-ig lesznek felhasználhatóak – szögezik le.

A Selyemréti Strandfürdő reggel 6 és 20 óra között fogadja vendégeit.

A Miskolctapolcai Strandfürdő két idősávval tart továbbra is nyitva, így reggel 7 és 9 óra között az úszójeggyel- és bérlettel rendelkezőket, reggel 9 óra és 19 óra között pedig a többi fürdőzőt várja.

A Miskolctapolca Barlangfürdő viszont zárt légterű fürdőkomplexum, így határozatlan ideig továbbra sem fogadhat fürdővendéget.

Forrás: minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.