uszoda

Már a győriek is mehetnek uszodába

Május 20-tól, szerdától ismét fogadja a sportolni vágyókat a győri Magyar Vilmos Uszoda. A szauna részleg egyelőre zárva tart, a maszk viselése és a megfelelő távolságtartás a medencetéren kívül továbbra is kötelező.

A szakemberek a szükséges fertőtlenítési és takarítási munkákat elvégzik, így a csoportok és az egyéni látogatók is a megszokott nyitva tartási rend szerint úszhatnak a létesítményben.

Az uszoda szauna részlege egyelőre zárva tart, a tervek szerint május 25-től, hétfőtől vehetik igénybe ezt a szolgáltatást a vendégek.

A létesítményben természetesen a higiéniai szabályok fokozott betartására van szükség, hogy mindenki nyugodtan, és biztonságosan sportolhasson. A közösségi terekben, a medencetéren kívül mindenhol kötelező a maszk viselése és a legalább 1,5-2 méteres távolság betartása.

Forrás: gyor.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.