Sárvári Gyógyfürdő strand csúszda

Nyitnak a legnépszerűbb Vas megyei fürdők is

Bükfürdő és a Sárvári gyógyfürdő csökkentett szolgáltatások biztosítása mellett készülnek az újranyitásra. A Bükfürdő nyitása május 29-e, a sárvári fürdőé június 12-e.

A kormányrendelet értelmében, a jogszabály május 4-től ad lehetőséget a szabadtéri strandok nyitására, habár a rendelet számos olyan kérdést vet fel, amely alapján nem egységes a fürdők nyitása, számos fürdő hosszas mérlegelés után megnyitotta kapuit, viszont a fürdők jelentős része csak a pünkösdi hétvégére tervezi a nyitást.

A Büki gyógyfürdőjének vezetője szerint a fürdő nyitása számos tényezőtől függ, amely miatt az újraindítás feltételeihez legalább 2-3 hétre van szükség, attól függően, hogy mekkora szolgáltatásválasztékkal kívánják biztosítani. A nyitás pontos dátuma május 29-e, a gyógyfürdő csökkentett szolgáltatással fog eleinte üzemelni, a külső medencék, a wellness részleg, a fürdőgyógyászati részleg és a kemping nyit meg ezen a napon. A gyógyfürdővel kapcsolatos szabályok a Bükfürdő Thermal & Spa hivatalos oldalán a https://www.bukfurdo.hu/ oldalon olvasható.

A sárvári fürdő várható nyitása június 12-től, a működtetést csökkentett szolgáltatásokkal tervezik, és főként a szabadtérre koncentrálnak.

A Kalandpark nyitása megelőzi a fürdőt, ennek pontos dátuma május 30., a fitnessz termet, és a bowlingot pedig június 1-ével nyitják újra. A sárvári fürdővel kapcsolatos bővebb információ megtalálható a https://www.sarvarfurdo.hu/tajekoztatas_az_ujranyitasrol.

(Forrás:Nyugat.hu)

Fotó: Sárvári Gyógyfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.