Navagio-öböl

Navagio-öböl

A Navagio-öböl nemcsak Görögország, de Európa legszebb strandja közé tartozik, az öböl az egyik legkedveltebb fotótémája a tengerpartok szerelemeseinek.

Az öböl környékét egy meredek, 300 méter magas sziklafal határolja, ahonnan a csodálatos kilátás nyílik az azúrkék vízre, és a közelben és a híres Panagiotis hajó roncsára, amely még 1980-ban futott zátonyra.

Navagio-öböl

A Zakynthos egyik legszebb strandjaként emlegetett Navagio-öböl csak hajóval közelíthető meg, számos kiránduló hajó indul Porto Vromiból, amellyel további rejtett öblökbe is el lehet jutni. A part apró kavicsos, a víz mély, a strand nem kiépített, ezért az öböl kisgyerekes családok számára nem a legideálisabb.

Navagio-öböl

A sziklás hegy tetején buja zöld növényzetben egy függő sziklaerkélyhez lehet eljutni. A legszebb fotózási helyszínekhez érdemes a táblák útmutatását követni.

Navagio-öböl Zakynthos

Navagio-öböl szállásokBooking.com

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.