Miskolctapolcai Termál és Barlangfürdő

Miskolc már lépett, bezárja összes fürdőjét

Szerdától zárva tart a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, és a Selyemréti Strandfürdő is.

Bezárnak a miskolci fürdők és az állatkert is a járvány miatt – közölte a minap.hu a miskolci polgármesteri hivatal rendelete alapján.

A magyar kormány a koronavírus-világjárvány terjedése miatt újabb korlátozó intézkedések bevezetéséről döntött.

– Ezek értelmében szerdától zárva tart a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, és a Selyemréti Strandfürdő is. A Miskolci Állat és Kultúrpark – szintén szerdától – a járványügyi intézkedés miatt nem fogad látogatókat – írják.

A közlemény emlékeztet, a korlátozást egyelőre harminc napra vezetik be, de ezt szükség esetén meghosszabbíthatja a kormány.

A magyar kormány korlátozó intézkedései nem nevesítik kimondottan a fürdőket – így több fürdő még kivár – , de az alább felsorolt korlátozások ezen kívül is ellehetetlenítik a hatékony szolgáltatásokat:

  • A szállodák csak üzleti célból érkező vendégeket fogadhatnak, turistákat pedig nem.
  • A szabadidős intézményeknek, fitnesztermeknek, uszodáknak, múzeumoknak, színházaknak, állatkerteknek zárva kell tartani.
  • – Az éttermek bezárnak, csak házhozszállítás lehetséges, az üzemi étkezdék azonban nyitva tarthatnak.

Címlapkép: Miskolctapolcai Termál és Barlangfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.