minipolisz-budapest

Minipolisz

A MiniPolisz egy interaktív játszóház, ahol a gyerekekre és szüleikre önfeledt kikapcsolódás vár. A Játszóház Budapest 06. kerületében a Király utca 8. szám alatt található meg. A Minipolisz különös falai között a 3 és 12 éves korúak játékos módon ismerhetik meg a felnőttek világát. Beleélhetik magukat a felnőttek szerepébe, népszerű foglalkozásokat próbálhatnak ki. Az ottlétük alatt akár bolti eladókká, fodrászokká válhatnak, emellett olyan hasznos ismereteket sajátíthatnak el, mint a tűzoltás, vagy a szelektív szemétgyűjtés.


A MiniPoliszban élethű környezetben, a gyerekek méreteire szabott körülmények találhatóak. Az egy légterű tágas térben lévő átlátható belső helyszínek önfeledt kikacsolódást kínálnak a kis, és nagygyerek részére.

A játszóházban 24 városrész található, ahol a gyerekek a kedvükre való foglalkozásokat kipróbálhatják. Mind a kisfiúk, mind a kislányok vágyainak megfelelő szakmák megtalálhatóak.

A városrészek a következőek: ALDI üzlet, Állatorvosi rendelő, Benzinkút, Bosch szerviz, Budapest Közút, Büfé, Csepel kerékpárok, Danubius miniHotel, DentalKópé, dm üzlet, nébih farm, FKF, Trilak festőműhely,Okostányér konyha, Magyar Posta, MÁV vonat, miniPraktiker, Oázis Kertészet, OBB bringaszervíz, OTP Bank fiók, Pizza King pizzeria, Generali KRESZ-pálya, Rádió 1 stúdió, Rendőrség, RIMI távfelügyelet, Sió gyümölcslégyár, Szépségszalon, Színpad, Születésnapi helyszínek, Tűzoltóság, Vízügy.

MiniPolisz interaktív játszóház

Megközelítés

1061 Budapest, Király utca 8-10, Central Passage 1. emelet

Nyitvatartás

Az általános nyitvatartás szerda – vasárnap 10:00-19:00 óráig

Pontos információ miatt ajánlott a hivatalos oldalon a https://www.minipolisz.hu/hu/bemutatkozas/nyitvatartas alatt tájékozódni, ahol a zárva tartásról, a részbeni nyitvatartásról, amely az aktuális naptól számított 7 napról ad pontos tájékoztatást.

Jegyárak 2020. február 1-től

A MiniPolisz honlapján lehetőség van online jegyvásárlásra, a jegypénztárban bankkártyával és SZÉP kártyával lehet fizetni.

Főidőszak (hétvégén, iskola és munkaszüneti napokon) Mellékidőszak (hétköznap)

gyermekjegy (1-12 éves kor) 2690 Ft / 2190 Ft

kísérő jegy (13 éves kor felett ) 1900 Ft / 890 Ft

családi jegy (2 felnőtt+2 gyerek) 6490 Ft / 4990 Ft

belógós kísérő jegy 18 órától 690 Ft belógós gyerek jegy 1590 Ft

Egyéb jegyárakról, csoportos kedvezményekről, a fizetéshez elfogadható utalványokról a honlapon lehet tájékozódni.

MiniPolisz

Születésnap a MiniPoliszban

Igazi különlegesség a három órás játékprogram, amelyet a Western és Provance helyszínein lehet igénybe venni.

(Forrás: Minipolisz.hu)

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.