harkányi fürdőfesztivál

Minden korosztály megtalálja kedvencét a Harkányi Fürdőfesztiválon

Míg a nyárra tervezett hangfürdők fellépői folyamatos szervezés alatt állnak, addig a város két legnagyobb rendezvénye, Harkányi Fürdőfesztivál és a Szüreti Fesztivál fő fellépőit szerdán jelentették be a szervezők.

A huszonhetedik Harkányi Fürdőfesztiválra július 15. és 17. között kerül sor – ismertette Muity György. A Harkányi fürdő igazgatósági tagja részletezte: több fellépő és kiegészítő programon túl Harkányba érkezik a The Biebers és a Carson Coma mellett Horváth Tamás, Kasza Tibi, a Hősök, a The Minds és a Mardoll is.

A nyár során nem hiányozhat a színpadokról a Harkányi gyógyvíz és az ördögszántotta hegy legendája, Rudán Joe, a Nihil Chips, Made in B vagy Pixa sem, de az éjszakai fürdők alkalmával érkezik többek közt Opitz Barbi, a Lil G vagy Alee is.

Mint Herendi Ferenc, a művelődési központ vezetője ismertette, az augusztus 26-28. között megrendezésre kerülő 27. Harkányi Szüreti Fesztivál fő fellépői között Boban Markovic Orkestar, Demjén Ferenc, Apostol, Bohemian Betyars, Paulina, a Cimbaliband, a 3+2, Parno Graszt, Vivat Bacchus, az Alma Együttes mellett Dévényi Tibi és B. Tóth László is megszólal sokak mellett.

Az adventi programsorozatra mutatva a művelődési ház igazgatója megjegyezte, a Voisingers és a Vivat Bacchus formációival már biztos, hogy találkozhatunk. – írja a harkanyihirek.hu.

Bahir.hu

Fotó: facebook.com/harkanygyogyfurdo

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.