MiaoMei masszázs

MiaoMei masszázs

Egy különleges masszázs, a MiaoMei ígér segítséget azoknak, akik sokféle módszerrel próbálkoztak már annak érdekében, hogy megszabaduljanak felesleges kilóiktól. Mint oly sok masszázs (és egyéb terápiás módszer), a MiaoMei is egy kínai tradicionális kezelés. A masszázstechnika alapja az akupunktúra (akupresszúra), melynek mint tudjuk ősi hagyományai vannak Kínában. A masszázskezelés olyan egyedi technikára épül, amelynek segítségével hatékonyabban és gyorsabban lehet elindítani a várva várt fogyást. A MiaoMei egészségmegőrző és testsúlycsökkentő rendszer, étrendkiegészítőkkel kombinált, világszabadalommal védett eljárás.


MiaoMei masszázs

A masszázs egy 10 napos kúrából áll, melynek során több (szám szerint 54) akupunktúrás pontot kezelnek. A technika lényege az akupunktúrás pontok gondos kiválasztása, és azok egyedi sorrend alapján történő stimulálása. A masszázskúrát spa méregtelenítő kezelések előzik meg, majd ezt követi 10 (esetleg 15) egymás utáni napon keresztül, az alkalmankénti 1-1 órás intenzív masszázsterápia.

A masszázskezelést az egyidejűleg alkalmazott, gyógynövényekből álló étrendkiegészítőkkel végzik. A speciális gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítők zsírégető, anyagcserét fokozó hatással rendelkeznek. A kombinált módszerrel nemcsak a mérgek távoznak a szervezetből, hanem a táplálékkiegészítőkkel fontos anyagokat juttatunk szervezetünkbe.

A maszázs hatása

A MiaoMei masszázs felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, és visszaállítja szervezetünk belső egyensúlyát. A lerakódott salakanyagok gyorsabban ürülnek ki a szervezetből. Bőrünk meghálálja a tehermentesítést és jelentős változáson megy keresztül – erősebbé válnak a kötőszövetek, a bőr megszépül, feszesedik, alakunk formálódik, és cellulitos bőrfelszín is szemlátomást javul.

Az eredmény

A 10 kezelésből álló kúra 4-11 kg fogyást, és 1-2 ruhaméret csökkenést ígér. A masszázs azonban nemcsak fogyaszt, hanem normalizálja a vérnyomást és a pulzust, elősegíti az emésztést. Erősíti az immunrendszert, növeli testünk energiaszintjét. Emellett hangulatjavító, stresszoldó hatása sem elhanyagolható.

Utóhatás

A MiaoMei masszázzsal elért eredmény hosszútávon fenntartható, illetve szükség esetén egy-egy fenntartó kezelést végezhetünk. A rendszer specialitása, hogy a fogyás a kúra befejeztével lassabb tempóban, de tovább folytatódik.

Mire jó még?

A testsúlyunk csökkentése mellett a következő problémák esetében is hozzájárul állapotunk javulásához:
– gyomor- és emésztőrendszeri problémák (epebántalmak, gyomorsav túltengése, gyomorégés)
– szív- és érrendszeri problémák (agyvérzés, infarktus, érszűkület, érelmeszesedés)
– bőrproblémák (pszoriázis, gombás fertőzés, hajhullás)
– stresszoldó hatásának köszönhetően alvászavarok, autoimmun-betegségek
– ízületi- mozgásszervi problémák

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.