gellért termálfürdő

Mégis fogadja a tébéseket a Gellért fürdő

A korábbi hírekkel ellentétben szeptember elsejétől a Gellért fürdőben ismét igénybe vehető a NEAK által támogatott gyógyvizes gyógymedencefürdő és az orvosi gyógymasszázs szolgáltatás. Emellé számos, egészségmegőrzést szolgáló privát gyógyszolgáltatást is bevezetnek.

A Gellért fürdőben megszűnnek a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) által támogatott gyógykezelések – írtuk meg a fürdő üzemeltetője, a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt. döntése alapján. Most azonban arról tájékoztatták az azenpenzem.hu portált, hogy szeptember 1-jétől a Gellértben ismét igénybe vehető a NEAK által támogatott gyógyvizes gyógymedencefürdő és az orvosi gyógymasszázs szolgáltatás. Emellé számos, egészségmegőrzést szolgáló privát gyógyszolgáltatást – mint például az egyéni és csoportos torna – is bevezetnek.

A Szt. Gellért Gyógyfürdő egyébként az újranyitási akció keretében a belépőjegyeket közel 40 százalékkal csökkentett áron kínálja 2020. október 31-ig. A 15 alkalomra szóló akciós bérletek további 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg. Újdonság az 5 alkalomra érvényes masszázsbérlet is, amely nemcsak a Gellért fürdőben vehető igénybe, hanem a Budapest Hévizei és Gyógyfürdői Zrt. által üzemeltetett összes fürdőben.

Forrás: azenpenzem.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.