medencefedés az alukovtól

Medencefedések az Alukovtól: modern design és csúcsminőség

A 24 éve a piacon lévő Alukov Hungária Kft. az egyik legjelentősebb medencefedés-gyártó nemcsak Európában, hanem az egész világon. A csúcsminőségű Alukov  medence- és teraszfedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt alumínium profilcsaládokból, magas precizitással épülnek, emellett a modern design is kiemelt szempont.

Az Alukov  termék- és formaválasztéka a legszélesebb a nemzetközi piacon, a megrendelők személyre szabott medencefedéseit sokéves tapasztalattal rendelkező szerelők építik fel, továbbá a cég saját szerviz-kapacitással is rendelkezik.

A magánmedencék fedése mellett az Alukov Hungária Kft. közösségi medencék, uszodák lefedésére is megoldást biztosít, akár olimpiai méretű úszómedencék fedését is beleértve. Az uszodák lefedése mellett lehetőség nyílik teniszcsarnokok vagy más sportlétesítmények nyitható tetőszerkezetének megoldására is.

Azure medencefedés

Az Alukov AZURE típusú  medencefedése három különböző formában készül:  Azure Uni (magasabb klasszikus vonalvezetésű forma), Azure Flat (alacsonyabb kosárgörbe keresztmetszetű) és Azure Angle (íves és szögletes forma ötvözete).

azure-angle-medencefedes

Alacsony típusú medencefedés

Alacsony típusú medencefedések azon vásárlók körében népszerűek, akik fontosnak tartják a ház és környezete által nyújtott panoráma megőrzését.

elegant-neo-medencefedes

Középmagas típusú medencefedések

A középmagas megoldások elegendő helyet biztosítanak a vízi játékokhoz és a lazításhoz a medence partján. Középmagas típusú medencefedés, észszerű kompromisszumok mentén ötvözi az alacsony és magas típusú medencefedés előnyeit.

universe-neo-medencefedes

Magas típusú medencefedés

A magas típusú medencefedések elegendő helyet biztosítanak nem csak az úszáshoz, de a családnak és barátoknak is egy kellemes beszélgetéshez. A magas típusú medencefedés tökéletes választás, ha szeretné, hogy szabadtéri medencéje rendelkezzen a beltéri medence szinte összes funkciójával, és a lefedés mobilitása további előnyt jelentsen.

magas-medencefedes-olympic

Spa medencefedés

A szabadtéri masszázsmedence egy nagyszerű kiegészítője otthonának, de csak akkor tudja használni, ha a hőmérséklet és az időjárás megengedi. A spa típusú medencefedés biztosítja, hogy a masszázsmedencéjét időjárástól függetlenül használni tudja.

oasis-spa-fedes

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.