Ózdi Városi Tanuszoda

Márciusban újranyit az ózdi Városi Tanuszoda

Az előkészítés elkezdődött, optimalizált nyitva tartással várják majd a vendégeket.

Az energiaválság kezdetén több egyéb létesítménnyel együtt a Városi Tanuszoda is bezárt Ózdon. Az elmúlt hónapokban tehát szünetelt az iskolai úszásoktatás, de az egyesületi edzéseket és a szabadidős programokat sem lehetett megtartani a létesítményben. Az újranyitás ideje azonban heteken belül elérkezhet, március első felében ismét kinyithatja kapuit a létesítmény, az ezzel kapcsolatos előkészítést már végzik az Ózdi Sport – és Élmény Központ munkatársai – írta meg a boon.hu.

A karbantartási és felújítási feladatok elvégzése mellett elindították a vízminta engedélyezési folyamatot, ami hosszabb időt vesz igénybe. Most úgy tervezi a fentartó, hogy március 10-re valamennyi hatósági engedély a birtokukban lesz, ezért ezt a dátumot tűzték ki a nyitással kapcsolatban.

Fotó: Boon.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.