Már december közepén kinyit a pápai Várkertfürdő uszodája

A tervezettnél egy héttel korábban, már december 14-én kinyit a Várkertfürdő uszodája – tájékoztatta Kovács Antal, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. elnök-vezérigazgatója az MTI-t.

Az uszoda október 28-án zárt be ideiglenesen, pénzhiány miatt. Akkor a gazdasági társaság vezetője azt közölte, hogy két hónapon át, december 20-ig nem látogatható a tanmedencével, 25 méteres, 6 pályás úszómedencével és gyermekpancsolóval is rendelkező uszoda. Az okok között Kovács Antal a sportlétesítmény gyenge látogatottságát és az üzemeltetési költségek nagyságát jelölte meg.

Kedden a vezérigazgató azt közölte, hogy az elmúlt időszakban bevezetett takarékossági intézkedések, a bankkal való eredményes tárgyalások, a tulajdonosok – így Pápa Város Önkormányzata – elkötelezettsége és a létesítmény dolgozóinak pozitív hozzáállása lehetővé tette a tervezettnél egy héttel korábbi újranyitást. Kovács Antal hangsúlyozta, hogy megteremtették az uszoda folyamatos nyitva tartásának feltételeit.

mti / fotó: www.infopapa.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.