ellipsum_miskolctapolca_strand

Magyar üdülőhelyek a legjobb szórakozási lehetőségekkel turistáknak

Vannak, akik számára a kertészkedés vagy olvasás jelent kikapcsolódást, míg mások utazgatni, vagy szerencsejátékozni szeretnek. A közös ezekben az, hogy a minőségi időtöltés mindenki számára fontos, éppen ezért bármelyik hobbit is űzzük, érdemes utánajárni az információknak. Szerencsejátékosok számára erre a sloterman.hu tökéletes megoldás, azok számára pedig, akik még nem döntötték el, hogy merre szeretnének utazni Magyarországon, összegyűjtöttünk egy listát. Ez a lista részletes leírást tartalmaz azokról a helyekről, melyek a legjobb szórakozási lehetőségeket kínálják turisták számára.

Hollókő

Aki szereti a kultúrát, és szeretné átélni az igazi, ősi magyar kultúra szépségeit, akkor erre Hollókő nagyszerű választás. A község Nógrád vármegyében található, melynek fő érdekessége az, hogy Magyarország egyetlen olyan helyisége, mely az 1980-as évek végén UNESCO világörökségnek lett nyilvánítva. Magát a falut a 18. században alapították, melynek népi stílusban épült kis házikóiban mai napig élnek. Az ott élő közösség az évszázadok óta tartó hagyományokat napjainkig tartják, ezáltal pedig a régi falusi életet tökéletes sikerült megőrizniük.

Hollókő turizmus

Turisták számára igazi paradicsom, hiszen rengeteg hagyományőrző házzal, építészeti remekművekkel, szabadtéri múzeummal, valamint természeti szépséggel és műemlékkel lehet találkozni Hollókőn. Ezenkívül érdekessége, hogy a község újfaluból és ófaluból állt, ám utóbbit egy óriási tűzeset miatt 1909-ben fel kellett újítani. A helyreállítások során a házakat a hagyományos magyar kultúrához hasonlóan népi stílusában építették vissza.

Miskolctapolca – Avalon Park

Miskolctapolca tökéletesen reprezentálja, hogy milyen egy valódi nyaralóhely. A Bükk-vidéken található üdülőövezet rengeteg termál- és barlangfürdőiről nevezetes, melyek természetesen fütőtt medencékkel rendelkeznek. Miskolctapolcán ezenkívül található egy óriási kalandtúrapark, melyben kortól függetlenül izgalmas kötélpályákon lehet végigmenni, illetve a hosszú bobpályát is érdemes kipróbálni, mely egy sűrű erdőben található. Természeti adottságait tekintve Miskolctapolca kiváló túrázásra, valamint előre kialakított piknikhelyiségekkel is rendelkezik az üdülőövezet.

Miskolctapolca Avalon Park

Az Avalon Park egy kiemelkedő minőségi Resort az üdülőövezetben, mely tulajdonképpen privát gyógyfürdővel, gokart pályával, magas minőségű éttermekkel, bárokkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel rendelkezik. Az Avalon Resort és Spa családbarát, és az interneten található visszajelzések alapján nagyszerű szolgáltatásokkal rendelkezik.

Sopron

Sopron városa egy olyan hely, mely azok számára is kiváló választás lehet, akik a kultúrát, az építészetet és a nevezetességeket szeretik, valamint azoknak is, akik inkább bulizni és szórakozni szeretnek. Sopron egy ősi város Magyarországon, melynek első épülete a Római Birodalom idején keletkezett. A város előnyös kereskedelmi útvonalainak köszönhetően történelme során nagyon fontos római központ volt.

Hotel Szieszta Sopron

Sopron fő turisztikai látványossága a Tűztorony, mely egy 13. században épült, 58 méter magas torony. Annak, aki Sopronban jár, érdemes ellátogatnia a Fehér Angyal nevű Patika Múzeumba, valamint az ókort megidéző római kőtárba is. A múzeumok és építészeti remekművek mellett Sopron számos gyönyörű parkkal, étteremmel és bulinegyeddel is rendelkezik, mely fiatalok számára kiváló elfoglaltság lehet.

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.