Dunaföldvári Gyógyfürdő

Kinyit a Borgátai, a Dunaföldvári és a Jászszentandrás Termálfürdő is

Itt a tavasz és a jó idő. Ez hatással van gyógyfürdőinkre is. Újabb három termálfürdő nyit ki áprilisban, várják a vendégeket – írja a Travelo.

Borgátai Termálfürdő

Sárvár közelében levő Borgátai Termálfürdő április elsején nyit. Három hektáros területen öt 28-36 fok közötti vízhőmérsékletű, ásványi anyagokban gazdag termál, és strandmedencével várják a vendégeket.

Dunaföldvári Gyógyfürdő

Szokásosan egész évben üzemel a Dunaföldvári Gyógyfürdő, ám a rezsiárak növekedése miatt tavaly év végén átmentileg bezárták. Korábbi ígéretükhöz hűen április elsején nyit újra. A fürdő a dunai Beszédes József híd lábánál, a folyóparton található. Dunaföldvár gyógyvize magas sótartalmú, hidrokarbonátos gyógyvíz, mely miatt tökéletesen alkalmas számos mozgásszervi- és egyéb betegségek kezelésére.

Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping

A csendes, falusi környezetben található Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping április 7-én nyit újra, egyelőre csak termálvizes medencével, jacuzzival és szaunával. 4 medence található a területen, a termálvizes mellett úszómedence és csúszda is várja a látogatókat.

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Címlapkép: Dunaföldvári Gyógyfürdő

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.