zsigmondy klubkártya

Lejár a Zsigmondy Klubkártya meghosszabbításának a határideje

A korábban kiváltott kártyák 2018. évre történő hosszabbítását 2017. november 15-től 2018. február 28-ig a Gellért és Széchenyi Gyógyfürdő kijelölt pénztáraiban biztosítja a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt.. Az idei évben a kártyához egy, a Palatinus fürdőbe való belépésre jogosító belépőt biztosítanak, mely 2018. december 31-ig érvényes.

A korábban kiváltott kártyák 2018. évre történő hosszabbítását 2017. november 15-től a Gellért és Széchenyi Gyógyfürdők kijelölt pénztáraiban biztosítják. A hosszabbítás a klubkártya hosszabbítási igénylőlap kitöltése és a pénztárban történő leadása mellett igényelhető. Az igénylőlap beszerezhető a fürdők pénztáraiban vagy letölthető az alábbi linken: Igénylőlap pdf formátumban. Kérik a fürdővendégeket, hogy minden esetben vigyék magukkal kártyájukat és a hozzá tartozó órát.

A kártya hosszabbítására kizárólag 2018. február 28-ig tudnak lehetőséget biztosítani. 2018. március 1-én a meg nem hosszabbított kártyák érvénytelenítésre kerülnek, a kártyák adatait törlik a rendszerből. Ezen időpont után a kártyával rendelkező vendégek a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Ügyfélszolgálatán (1034 Budapest, Szőlő u. 38.) igényelhetik új kártya legyártását.

Friss:

Zsigmondy Klubkártya 2019 – hosszabbítás február 28-ig

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.