zsigmondy klubkártya

Zsigmondy Klubkártya 2019 – hosszabbítás február 28-ig

A korábban kiváltott kártyák 2019. évre történő hosszabbítását 2018. november 15-től 2019. február 28-ig a Gellért és Széchenyi Gyógyfürdőben biztosítják. A klubkártya megvásárlásával a klubtagok 4 órás, szekrényes napi fürdőbelépőt válthatnak a Széchenyi és a Gellért fürdőbe kedvezményes 2.900 Ft áron. Az idei évben a kártyát meghosszabbító vendégek egy, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőbe való belépésre jogosító belépőt kapnak ajándékba, mely 2019. december 31-ig érvényes.


A fényképes klubkártyával az adott naptári évben naponta 1 alkalommal vehetik igénybe a Széchenyi Gyógyfürdőt vagy a Gellért Gyógyfürdőt, a kedvezményes belépővel a fürdőben legfeljebb 4 órát tartózkodhatnak.

A korábban kiváltott Zsigmondy Klubkártyák  2019. évre történő hosszabbítását 2018. november 15-től 2019. február 28-ig a Gellért fürdő pénztáraiban és a Széchenyi fürdő kartonozójában (Nyitva: 6-18 óra között) biztosítják. A hosszabbítás a klubkártya hosszabbítási igénylőlap kitöltése és a pénztárban történő leadása mellett igényelhető. A nyomtatványt 2 példányban kell kitölteni. Az igénylőlap beszerezhető a fürdőkben vagy letölthető az alábbi linken: Igénylőlap pdf formátumban. A fürdők kérik, hogy a vendégek minden esetben hozzák magukkal kártyájukat és a hozzá tartozó órát.

A kártya hosszabbítására kizárólag 2019. február 28-ig tudnak lehetőséget biztosítani. 2019. március 1-jén a meg nem hosszabbított kártyák érvénytelenítésre kerülnek, a kártyák adatait törlik a rendszerükből. Ezen időpont után a kártyával rendelkező vendégek a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Ügyfélszolgálatán igényelhetik új kártya legyártását.

Használati feltételek:

  • Naptári évben naponta 1 alkalommal veheti igénybe a Széchenyi vagy a Gellért Gyógyfürdőt. A kedvezményes napi, szekrényes belépővel a fürdőben 4 órát tartózkodhat. A kártya által nyújtott kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A kártyával vásárolt belépőhöz kabinjegy vásárolható teljes áron.
  • Jogosulatlan felhasználás, illetve visszaélés esetén a kártya tárgyévre letiltásra kerül. A letiltott kártya tulajdonosa a tárgyévben nem jogosult újabb klubkártya igénylésére.
  • A kártya vagy óra elvesztése esetén a pótlásra vonatkozó igénybejelentést az ügyfélszolgálaton (1034 Budapest, Szőlő utca 38.) kell megtenni személyesen. Ügyintézési díj: 5.000 Ft. Bűncselekmény gyanúja esetén rendőrségi jegyzőkönyv bemutatása mellett a pótlás térítésmentes.
  • Amennyiben a vendég a fürdőben 4 órán túl tartózkodik, túlfürdési díjat köteles fizetni. A túlfürdési díj mértéke a kedvezményes jegyár, illetve a teljes árú jegyár közötti különbség. Kilépés után lehetőséget biztosítunk a pénztárban a bent töltött idő lekérdezésére.
  • Amennyiben a kártyán lévő fénykép alapján a vendég személyazonossága nem beazonosítható, úgy a pénztáros jogosult a vendégtől azonosításra alkalmas iratot elkérni.
  • A kártya igénylője csak 1 db kártyát vásárolhat a naptári évben. A fényképes klubkártya, illetve a kedvezményes belépő nem átruházható, kizárólag a klubkártya igénylője használhatja.

Forrás: http://www.szechenyifurdo.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.