békéscsabai árpád fürdő strand beolhu

Kedvezményes jegyárakkal strandolhatunk Békéscsabán

A sportolók után múlt hét csütörtöktől a nagyközönség számára is megnyitott a békéscsabai Árpád fürdő. Kedvezményes jegyárakat vezettek be, mivel egyelőre több szolgáltatás nem használható – írja a beol.hu.

Zsadon Endre, az Árpád fürdő igazgatója a lapnak elmondta, a jelenlegi előírások miatt kizárólag az 50 méteres medence, a 30 fokos vízzel feltöltött élménymedence – itt csak a csúszda és a sodrófolyosó működik –, valamint a gyerekmedence áll rendelkezésre. A termálvizes nem használható, mint ahogy a beltéri részek sem, így a vendégeknek egyelőre a szaunáról is le kell mondaniuk.

Zsadon Endre ismertette, hogy jelenleg csak a Felső-Körös sor felőli bejárat van nyitva. Ahogy a strandon több helyen, a kapunál is elhelyeztek egy térképet. Ez jelzi, hol találhatók a fürdő területén olyan öltözők, mellékhelyiségek és tusolók, amelyek szabad térről megközelíthetők és igénybe vehetők, ugyanis a beltériek egyelőre szintén nem működhetnek.

Az Árpád fürdő minden nap 6 és 20 óra között van nyitva, és a szabályok szerint a strandon most egyszerre csak 560-an tartózkodhatnak, máskor egyébként több mint 1800 vendéget fogadhatnak. A pénztárnál elhelyeztek egy számlálót, amely mutatja, hogy még mennyien mehetnek be. A terveik szerint a strand honlapján is lesz egy számláló, így a vendégek tájékozódhatnak, érdemes-e egyáltalán útnak indulniuk.

Mivel több szolgáltatás egyelőre nem használható, kedvezményes jegyárakat vezettek be. Hétfőtől péntekig 50 százalékkal olcsóbban válthatók meg a felnőtt, diák és nyugdíjas, valamint családi tikettek; szombatra és vasárnapra pedig 10 százalékos akciót hirdettek. Az öt- és tízalkalmas bérletekre szintén van kedvezmény, mégpedig 20 százalékos. A téli szezonra megváltott bérletek  július 11-éig használhatók fel.

Forrás: beol.hu

Fotó: Lehoczky Péter / beol.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.