Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Júniusban nyit az Miskolctapolca új fürdőkomplexuma

A járványhelyzet enyhülése végre lehetővé teszi, hogy a számtalan színvonalas szolgáltatást kínáló komplexum medencéit fürdőzők vehessék birtokukba, valamint a vendégek kipróbálhassák az országban szinte egyedülálló VR csúszdát, amelyen virtuális utazás részesei lehetnek. 

Június 12-én megnyitja kapuit a nagyközönség előtt az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca adta hírül a minap.hu. A nyitást hosszas és alapos előkészítő munka előzte meg annak érdekében, hogy a vendégek a pandémia ellenére is a lehető legnagyobb biztonságban vehessék igénybe a komplexum szolgáltatásait. A megnyitó napján különleges, színes programokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint meglepetés vendégek is várják a fürdőzőket.

Hosszú hónapok sok munkával és kétségekkel teli várakozása után, a járványhelyzet enyhülése végre lehetővé teszi, hogy a számtalan színvonalas szolgáltatást kínáló komplexum medencéit fürdőzők vehessék birtokukba, valamint a vendégek kipróbálhassák az országban szinte egyedülálló VR csúszdát, amelyen virtuális utazás részesei lehetnek.

Forrás: minap.hu

Fotó: Juhász Ákos / minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.