kemény_dénes_uszoda miskolc

Július közepén nyit a miskolci Kemény Dénes Uszoda

A COVID 19 világjárvány miatt elrendelt egészségügyi veszélyhelyzet megszüntetését követően – a járványveszély fokozatos csökkenésének figyelembevételével – az előző három hónapban zárva tartó miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszoda működése az alábbiak szerint változik.

Azon vizes sportágakat felvonultató egyesületek versenyzői, melyek szerződéses kapcsolatban állnak a létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft.-vel – 2020. június 18-tól – az egészségük megóvása érdekében kialakított speciális protokoll alapján – korlátozott létszámban és időtartamban edzéseikre igénybe vehetik a versenymedencét. A vízkezelési technológia szigorú ellenőrzése, az öltözők, vizesblokkok gyakori fertőtlenítése mind-mind a megelőzést szolgálják.

A részleges újraindulást követő kedvező tapasztalatok alapján, június 29-én, hétfőn elkezdődik a tanmedence takarítása, vegyszeres fertőtlenítése, majd feltöltése, a víz felmelegítése, így július 6-tól, a napközis Nyári Kalandtábor tagjai – a napi programba illesztve – részt vehetnek a szervezett úszásoktatáson is.

A stabilizálódó országos járványhelyzet és a remélt kedvező vízvizsgálati eredmények beérkezését követően, a tervek szerint július közepétől fogadják a lakossági úszó vendégeket is, de előreláthatóan a korábbiakhoz képest korlátozott idősávban.

Forrás: minap.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.