hévízi-tó jóga

Rekreáció jógával a Hévízi Tófürdőben

Mostantól szombat reggelenként jógával indul(hat) az élet a Hévízi-tó partján. A gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyók mesés környezetben, a gyógytó partján adhatják át magukat a rekreáció élményének.

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház munkatársai szerint érdemes olykor megállni egy pillanatra, s kimenni a természetbe, mert „a zöld környezet nyugtatja lelkünket, a friss levegő tisztítja tüdőnket, a meditáció lecsitítja elménket”, olvasható az intézmény tájékoztató anyagában. Czene Alexandra, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház kommunikációs és marketingvezetője azt mondja, szerették volna bővíteni a szolgáltatásaikat olyan elemmel, amely a kúrát igénybe vevő vendégeknek, a pár napra ideérkezőknek és a helyieknek egyaránt vonzó, hasznos lehet.

– A gyógytó olyan pluszt nyújt, ami teremben nem lehetséges – folytatja Czene Alexandra. – Az ébredező tónál, a véderdő tövében egy fürdőzéssel összekötött reggeli jógaóra páratlan élményt kínál, olyan pluszt ad, ami jó pár napra feltölti az embert, fizikailag és mentálisan egyaránt.

A foglalkozásokat, az időjárás függvényében, szeptember végéig, október elejéig tervezik.

A teljes cikk a ZAOL.HU-n olvasható

Fotó: zaol.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.