Júlia Fürdő úszómedence Nyíregyháza

Jó hír a Nyíregyházán fürdőzőknek

A Júlia Fürdő 25 méteres úszómedencéje 2020. július 29-étől újból üzemel.

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. a Júlia Fürdő 25 méteres úszómedencéjét előre nem látott problémák miatt július 9-én lezárta, de 2020. július 29-én újból üzembe helyezi – a jó hírt a nyíregyházi fürdőket üzemeltető társaság közölte a Szabolcsihírrel.

Az úszómedence külső szerkezetén a szükséges javítási munkálatok elvégzését követően a medence újból üzemeltethető, a későbbiekben szükséges szakértői vizsgálatok már nem indokolják a medence üzemen kívül tartását, így július 29-én, szerdán 6.00 órától a medencét ismét megnyitották a közönség előtt.

A Júlia Fürdőben már korábban megváltott, reggeli úszásra jogosító bérleteket a társaság a medence lezárásának ideje alatt a Parkfürdőben a délutáni úszásra kijelölt idősávban elfogadta. A bérletek a Parkfürdőben ebből a célból június 29-én még használhatók, ezt követően már nem – tették hozzá.

Forrás: szabolcsihir.hu

A termalfurdok.com elsősorban magyarországi fürdőkről szól! Ha szeretné tudni, hogy mik a legfrissebb hírek fürdőinkből, milyen érdekes eseményeken vehet részt, lájkolja oldalunkat a Facebookon és csatlakozzon Instagram oldalunkhoz.